Livets Perle

Hej og velkommen til Livets Perle 

 

Jeg hedder Vicktoria og befinder mig på livets lange rejse til mit inderste, min sande essens og min højeste potentiale. Jeg har altid følt mig tiltrukket af spørgsmål omkring de helt store sammenhæng, af at finde svar på dem, at være tæt på Gud og mine medmennesker. Min livsvej hertil har været en helt vild tur med en ufattelig stor loopingbane, som har taget mig langt op og langt ned. Allerede i mine unge teenage år oplevede jeg mystiske ting omkring mig, en vidunderlig beskyttelse, som jeg ikke rigtigt forstod dengang, Min interesse for det spirituelle og for at finde ud af, hvad helheden betyder, blev vakt for omkring 11 år siden, da jeg for første gang oplevede, at jeg så andres menneskers aura. Min bevidsthed virkede skærpet, og jeg begyndte for alvor at lede efter livets helt store og dybe svar...

Jeg har altid følt et specielt forhold til Jesus. Dog begyndte min spirituelle rejse sådan rigtigt med at lære engleverdenen at kende. Jeg følte pludselig, at englene talte til mig og lod mig vide, hvad jeg skulle vide for at komme videre. Denne følelse af at være højt elsket og vejledt var helt enestående, så jeg ikke kunne andet end at overgive mig og følge denne tråd. Siden da er jeg blevet helt optaget af at lægge engle- og orakelkort både for mig selv og andre. Jeg er begyndt at interessere mig for healingskrystaller og har fået en stadig voksene krystalsamling, som jeg tit og gerne forbinder mig med og bruger i mine clairvoyant- og healingssessioner. Ud over det føler jeg mig mere og mere som en slags "spirituel sygeplejerske", som stiller sig i menneskernes tjeneste. Jeg har en special interesse for helhedsorienteret behandling med krydderurter, essentielle olier, aromaer, magneter, lyd og krystaller og videreuddanner mig løbende i denne retning. 

Da min mand døde for to år siden, vågnede jeg for alvor op og blev mere og mere følsom overfor energierne omkring mig og Spirits beskeder til og igennem mig. Jeg har altid været meget klarfølende og begyndte at se energier for omkring ti år siden. Men nu har mit klarsyn udviklet sig endnu mere indenfor et meget kort tidsrum, sådan at jeg kan scanne andres chakraer og aura, se deres højeste potentiale og komme i kontakt med deres kære afdøde. På den måde åbnede jeg endnu mere op og blev i stand til at åbne op for flere clairvoyante sanser som for eksempel klarhørelse eller opfatte duft eller smag af noget som et budskab fra den åndelige verden. I løbet af de sidste par år er jeg kommet igennem forskellige kurser og uddannelser blandt andet hos Doreen Virtue, James van Praagh. Kyle Gray og John Holland. Lige fortiden er jeg i gang med uddannelsen som Eksamineret Englehealer med Englekontakt med Speciale i Karmahealing hos Engleskolen Danmark. Jeg har planer om at fortsætte læringen i forbindelse med at bruge min egen intuition og sanseapparat samt at deltage i videregående kurser og uddannelser, som fører mig tætter på min højeste potentiale, som jeg kan bruge for at være til tjeneste for andre.

Jeg er taknemmlig for denne rejse, jeg er i gang med, og ydmyg overfor selve livet, som viser på mirakuløs vis, at healing sker, når vi tør åbne op og mærke os selv på alle forskellige planer.

Tusind tak fordi du har valgt at tage et lille stykke vej sammen med mig. Jeg ser frem til en spændende udveksling og glæder mig til at hilse dig velkommen personligt til "Livets Perle". 

 

De bedste hilsner fra Vicktoria SofiaLivets Perle_Find din indre Kraft
Webshop fra e-hjemmeside.dk