Livets Perle

Magneternes virkning...

 

"Den magnetiske energi er den elementare energi, af hvilken organismens liv afhænger." ( Werner Heisenberg)

Videnskabsmændene har fundet ud af, at magneterne kan stimulere blodcirkulationen eller regulere blodets strømning. De har desuden konstateret, at stærkt udvidede blodårer strammes, og for snævre kar afspændes. Hævelser og infektioner aftager, kvæstelser heler bedre og hurtigere. Ridser og sågar ar reduceres tydeligt ved påvirkning af en magnet. 

Der findes mangfoldige personlige beretninger om magneternes helbrende virkning på krop og sind, som alle sammen rører ved et af disse fire begreber: Blod, nerver, stofskifte og vand. Også jordens magnetfeld synes at spille en rolle. Og adskillige beretninger fortæller om det styrkede samspil mellem magnetkraft og kobber.

Hvis du vil vide mere om hvad der sker i kroppen, når den påvirkes af magneter, må du meget gerne kontakte mig via kontaktformular eller møde på

 

MESSEN FOR ALTERNATIV BEHANDLING

i Skive:  Lørdag, den 8. september til søndag, den 9. september mellem kl. 10 og 17

i Aars:   Lørdag, den 13. oktober til søndag, den 14. oktober mellem kl. 10 og 17.

 

På de nederste sider Magnet-menuen kan du se eksempler på nogle af produkterne. Ønsker du at se hele sortimentet, vil jeg gerne sende et katalog din vej. Kontakt mig gerne via kontaktformular.

 

Livets Perle_Find din indre Kraft
Webshop fra e-hjemmeside.dk