Livets Perle

Jeg anvender forskellige healingsmetoder, og det foregår for det meste meget intuitivt. Det kan variere alt efter, hvad det er, du har behov for. Chakrahealing omfatter en meget intensiv tilgang til dine underbevidste lag, som jeg enten kan udføre i tavshed eller guide dig til. Healingsmetoden, jeg anvender mest, er den afbalancerende healing, hvor jeg lægger hænder på og kanaliserer healingsenergi igennem mine hænder og ind i din krop. Dertil tilkalder jeg tit hjælp af enten Jesus, ærkeengle eller andre himmelske væsener og guider. Denne afbalancerende healing hjælper dit nervesystem med at slappe af og få din krop og dit sind til at falde til ro. Da healingen foregår helt intuitiv, kan jeg nogle gange finde på at heale med lyd eller krystaller, andre gange vil healingen forgå meget mere som en fysisk behandling.

Ingen healingssession ligner den anden. Det er derfor vigtigt, at du stoler på processen, også og især hvis du ikke synes, at du kan "mærke noget". Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularet. Hvis du ellers bare har lyst til at finde ud af det på egen hånd, kan du booke en prøvesession under menupunktet "Booking".

Hvis du mangler en mulighed for at møde fysisk op, kan vi lave en særaftale for en fjernhealing eller en healing tæt på dig (som inkluderer ekstra kørselsgebyr).

Livets Perle_Find din indre Kraft
Webshop fra e-hjemmeside.dk