Livets Perle

Det som jeg tilbyder som "clairvoyante sessioner" deler jeg op i forskellige emnegrupper. Som udgangs-punkt starter jeg tit og gerne med at give en auralæsning, hvor jeg stiller ind til personens energifelt og finder frem til farver, personlighedsaspekter, tilgang til livet og et øjebliksbillede af overbevisninger og emotioner.

Derefter scanner jeg personens chakrasystem, hvor jeg gå ind i hvert af de syv hovedchakraers farve-spektrum, størrelse og bevægelse. Jeg finder frem til personens mentale og følelsesmæssig grundstruktur, som personen har tilegnet sig i løbet af sit liv. Blokeringer, dybe følelser og emotioner, relationer, et overaktivt mentalt sind, tilbøjelighed til sygdom og m.m. ligger "skjult" i forskellige lag i hvert chakra, som er knyttet til forskellige kropsregioner og følelsesregistre. 

Dernæst giver det mening at fortsætte med en livsvejledende coaching og/eller clairvoyance. Ligesom en healingssession foregår også en clairvoyance session individuelt og giver et øjebliksbillede derfra, hvor du står. Nogle gange kommer beskeder fra dine guider eller dine kære afdøde igennem mig. Andre gange kanaliserer jeg beskeder direkte fra dit Højere Selv, fra Spirit, engle og mestre.

Sidst men ikke mindst lægger jeg gerne orakel- eller englekort for dig, for at vise dig, hvilken forudgående situation/tilstand du er kommet fra, hvor du står henne i nuet og hvorhen du fortsætter din vej indenfor den nærmeste fremtid i det rammer, du har sat for dig selv. Kortene kan fortælle om dine personlighedstræk, styrker, udfordringer i alle mulige livsområder som for eksempel familieliv, relationer, økonomi, arbejde, spiritualitet osv.

Hvis du er nysgerrig eller har fornemmelsen af, at du sidder lidt fast i en situation, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller til at booke en tid under menupunktet "Booking". 

Hvis du har udfordringer med at møde fysisk op, kan vi aftale en fjernsession, enten via telefon eller skype. 

Livets Perle_Find din indre Kraft
Webshop fra e-hjemmeside.dk